EPIC

Echte Post Is Cool 5.0: mijn pakketjes

Laatste update op:

De vorige keer deed ik al met veel plezier mee aan Echte Post Is Cool, een project van Monsieur Mango (Inge) en Northflix. Hierbij stuur je een pakketje aan iemand en ontvang je zelf ook een pakketje, die je allemaal op de inpakdag openmaakt. Aangezien ik van post en ansichtkaarten houd, is dit natuurlijk perfect. Daarom deed ik ook weer met veel plezier mee aan Echte Post Is Cool 5.0. Ik laat je in dit artikel zien wat ik kreeg en wat ik kocht.

Wat is EPIC?

Echte Post Is Cool, of EPIC, ging dit keer ietsje anders. Je kon jezelf opgeven, zoals altijd, maar dit keer werd er gewerkt via loting. Na de inschrijving kreeg je bericht of je ingeloot was of niet. Tot mijn grote vreugde was ik ingeloot, dus ik mocht meedoen! Pas na dit bericht kreeg je een uitgebreid inschrijfformulier. Dat gaf wel meer rust, want daardoor kon je dit rustig invullen en ook veel uitgebreider. Ik denk dat ik daarom betere cadeautjes heb kunnen kopen en inpakken.

Naast het ingevulde formulier, kun je ook informatie halen uit de social media en soms zelfs de blog van andere deelnemers. Vervolgens koop je voor €7,50 aan cadeautjes, die je voor een bepaalde datum opstuurt. En dan wachten op de uitpakdag..

EPIC doos
De doos die een poosje op mijn bureau stond..

Wat heb ik gekregen?

Al ruim op tijd kwam er een pakket bij ons binnen. Er stond duidelijk op dat het voor EPIC was, dus het moest helaas nog even op mijn bureau blijven staan. Zaterdag 21 oktober was het eindelijk zo ver en mocht ik mijn cadeau openmaken.

Echte Post Is Cool
Wat leuk om dit te zien als je het hebt opengemaakt!

De ingepakte doos was nog maar een voorproefje, want ook mijn cadeautjes waren heel leuk ingepakt! Dat zag er uit als een vrolijk geheel. En het waren vooral véél cadeautjes. Ze bleken bij elkaar te zijn gezocht door Gabriëlle van GlobeGirl. Ik kon natuurlijk niet langer wachten en begon snel met openmaken.

Echte Post Is Cool 5.0
Mijn cadeautjes in mijn EPICpakje.

Ik kreeg de volgende cadeautjes:

 • Een boek over Europa. Vooral de foto’s zijn erg mooi.
 • Posters met verschillende teksten. Mijn favoriet is degene uit Peter Pan: ‘All you need is faith, trust, a little bit pixie-dust’.
 • Thee! Ik houd erg van thee en kreeg drie verschillende smaken. Ik heb de mango al geprobeerd en die is erg lekker, dus ik ben blij.
 • Een kaart van The Wizarding World of Harry Potter. Ik zag dat Gabriëlle daar geweest is in Universal Florida (jaloers!), dus daar komt hij denk ik vandaan. Heel tof!
 • Paspoorthoesje. Daar heb ik er wel al eentje van, maar deze is érg mooi, dus nu kan ik afwisselen. Dat kan nooit kwaad!
 • Appeltaartmix. Omdat ik had aangegeven van bakken te houden, heeft Gabriëlle er appeltaartmix uit hun eigen molen bij gedaan. Dat vond ik misschien wel het leukste cadeau: heel persoonlijk en echt gericht op mij. Die ga ik dus binnenkort eens maken..
 • Een reishanddoek. Daar heb ik er natuurlijk al wat van, maar dit is een lekker klein formaat. Die komt dus vast nog wel van pas.
 • Een bluetooth-afstandbediening. Hiermee kun je een foto maken met je telefoon op afstand. Daar zou ik zelf echt nooit aan hebben gedacht, maar ik vind het wel een leuk idee. Hij is ook erg klein, dus daarom ook makkelijk in je tas te stoppen. Deze ga ik dus eens uitproberen. Hij komt vast van pas als ik mijn spiegelreflex eens niet bij me heb.
EPIC cadeaus
Alle cadeautjes bij elkaar.

Al met al een pakketje dat met veel zorg en aandacht is samengesteld! Ze heeft echt goed gekeken naar wat ik heb ingevuld op mijn inschrijfformulier. Er zit echt niets bij waarvan ik niet snap waarom ze het heeft gekozen. Ik ben er dus superblij mee. En dan zag het pakketje er ook nog eens heel mooi uit!

Wat heb ik gegeven?

Volgens mij hebben Northflix en Inge geprobeerd mensen te koppelen met dezelfde interesses, want ook ik had een reisblogger. Alleen maar leuk, want zo heb je al wat meer inspiratie. Mijn lootje was van Wanda van Wanda’s Wereld. Zij had haar lootje heel compleet ingevuld, waardoor ik goed wist wat ze leuk vond. Dat was fijn, want zo hoefde ik niet veel te twijfelen over wat ik zou kopen. Ik heb vooral tijd besteed aan overal het leukste van kopen!

Dit zat er in mijn pakketje voor Wanda:

 • Thee. Ook Wanda gaf aan hiervan te houden, vooral van groene thee. Nou drink ik zelf meestal geen groene thee, maar ik heb wel veel lekkere thee van Dille & Kamille. Daarom besloot ik daar naartoe te gaan. Ik heb denk ik een kwartier aan verschillende theesoorten geroken tot ik er uiteindelijk eentje uitkoos.
 • Chocolade. Zelf vind ik Tony Chocolonely altijd lekker, dus daar ging ik voor. Wanda gaf aan van pure chocolade te houden, dus dat was snel uitgekozen. Nu maar hopen dat zij dit merk ook graag eet!
 • Notitieboekje. Wanda gaf aan van notitieboekjes te houden. Dat vind ik zelf ook leuk, dus ik heb verschillende winkels afgespeurd naar leuke boekjes. Ik vond niet echt wat, tot ik in de Dille & Kamille stond voor de thee. Daar hebben ze écht leuke. Na een tijdje twijfelen koos ik er eentje uit. Niet te groot, want dan kan hij mee op reis.
 • Crème van Nivea. Zelf gaf ze al aan iets te willen voor droge huid. Dit vind ik zelf altijd fijn. Ook hier ging ik voor een kleinere verpakking, zodat hij makkelijk mee kan in de tas tijdens Wanda’s wandeltochten.
EPIC kat
Onze kat Zorro vond het inpakpapier ook heel leuk.

Het pakketje maakte ik af met een kaartje, waar ik wat leuks opschreef. Qua inpakken moet ik duidelijk nog wat oefenen als ik het pakketje zie dat ik kreeg, maar hopelijk maakt de inhoud het goed. Ik heb er zelf geen foto van, want ik moest het snel op de post doen (ik wist niet zeker of het na mijn werk nog mee zou kunnen met de post), maar geloof me, ik ga daar volgende keer meer aandacht aan besteden.

Heb jij ook meegedaan aan EPIC? Of lijkt het je leuk een volgende editie mee te doen?

Delen of bewaren voor later?

9 thoughts on “Echte Post Is Cool 5.0: mijn pakketjes

 1. Wat leuk dat je inderdaad pakketjes kreeg van een reisblogger, maar ook voor een reisblogger mocht gaan uitzoeken! Ik heb nog nooit meegedaan, maar hou het wel in de gaten voor als er weer een volgende editie komt, lijkt me echt heel leuk 🙂

 2. Wauw, die bakmix is zo leuk! Echt een persoonlijke draai aan een van jouw hobby’s. En die Harry Potterkaart, daar ben ik echt jaloers op, haha. Mooi notititieblok heb je ook uitgekozen, ik moet duidelijk niet de Dille & Kamille instappen de komende tijd.

  P.S. Pakpapier recyclen als kattenspeelgoed is natuurlijk ook een mooie optie!

 3. Was echt een pakket naar mijn smaak! En ja, die Tony heeft het niet lang gered haha… ’s avonds was namelijk de kwalificatie van de Formule 1 en toen heb ik hem eerlijk gedeeld met mijn vriend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.