Copyright

Alle teksten en foto’s op deze website zijn gemaakt door mij of Hugo Schoonewille. Zonder toestemming mag je deze niet gebruiken. Wil je iets gebruiken? Neem dan even contact op.

Als ik schrijf over een plek waar ik zelf niet geweest ben, gebruik ik soms beelden van anderen. Dit staat altijd vermeld met de juiste copyright. Ontdek je hier een fout in? Laat het me weten, dan los ik het meteen op.

Affiliate links

Op deze website maak ik gebruik van affiliate links. Koop of boek jij iets via deze links? Dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Van dit geld kan ik Groetjes uit Verweggistan in de lucht houden. Het kost jou niets extra vergeleken met wanneer je het zonder deze link zou kopen: het is een bedankje van het bedrijf aan mij, omdat ik jou het doorgestuurd.

Ik raad alleen producten, accommodaties enz. aan die ik zelf heb geprobeerd. Als dit niet het geval is staat het er altijd bij.

Reageren

Ik vind alle reacties leuk en ontvang er graag zoveel mogelijk. Het is echter niet bedoeld als promotie voor je bedrijf of als plek om je af te reageren. Ik behoud het recht om reacties of links in reacties te verwijderen zonder opgaaf van reden.

Samenwerkingen

Af en toe komt er een samenwerking voorbij op Groetjes uit Verweggistan. Ik werk alleen samen met bedrijven waar ik zelf ook gebruik van zou maken en bestemmingen waar ik graag naartoe zou reizen. Je zult ook altijd mijn eerlijke mening vinden in elk artikel wat ik schrijf, of het nu gesponsord is of niet.