Over mij

Over mij

Welkom op Groetjes uit Verweggistan!

Op mijn reisblog vertel ik je alles over mijn reizen. Dit combineer ik met veel tips en foto’s over de plaatsen waar ik ben geweest, zodat jij precies weet hoe het zit als je die plaats ook besluit te bezoeken. Ik probeer zoveel mogelijk informatie te geven om je op weg te kunnen helpen. Zelf ben ik een regelaar, ik hou van voorbereiding en plannen.¬†Dat betekent echter niet dat ik niet elke vakantie weer alles omgooi omdat ik ter plekke iets leuks ontdek ūüėČ

Op Groetjes uit Verweggistan hoop ik te laten zien dat reizen niet alleen maar hoeft te betekenen dat je naar de mooiste droomplekken gaat, maar dat reizen binnen Europa ook veel moois te bieden heeft. Ik houd van stedentrips, maar ook van lange kampeervakanties. Ook ga ik steeds vaker op pad binnen Nederland voor een weekendje weg. In 2017 maakte ik mijn eerste reis buiten Europa en ging ik backpacken in Zuid-Amerika. Uiteraard neem ik je mee op reis, zodat je kunt zien hoe ik dit beleef en eventueel kun je leren van mijn fouten. Mijn doel is om elke maandag een nieuw artikel te plaatsen, maar soms gooit mijn werk in het theater, mijn studie of mijn reis roet in het eten.

Wie ik dan precies ben? Ik ben Manouk, halverwege de twintig en gek op reizen. Behalve reizen houd ik ook van boeken en lezen, (leren) fotograferen, bakken, musea, theater en zon. Ik studeer Geschiedenis en Kunstgeschiedenis en zal je daarom meenemen in de geschiedenis van de plekken waar ik ben en ik bezoek meestal ook de musea als ik ergens heen reis.

Tot slot nog een korte waarschuwing: ik ben stapelverliefd op Spanje, dus wellicht zal de verhouding met andere landen een béétje scheef zijn. Maar ik beloof je, ze is alle aandacht helemaal waard.

Veel plezier met lezen! En mocht je meer willen zien, dan kun je me natuurlijk ook volgen op Instagram en Facebook.

Hugo Schoonewille

Fotografie

De meeste foto’s op mijn blog zijn gemaakt door mijn vriend Hugo Schoonewille. Sommigen, zoals de foto hierboven natuurlijk, zijn gemaakt door mij. Vaak zijn dit de foto’s waar niet bij staat wie ze gemaakt heeft.

Meer foto’s zien? Hugo heeft ook een eigen website.

Groetjes uit Verweggistan