Samenwerken met Groetjes uit Verweggistan?

Interesse om samen te werken met Groetjes uit Verweggistan? Graag neem ik de mogelijkheden met je door.

Groetjes uit Verweggistan

Over de blog

Nederlandse reisblog Groetjes uit Verweggistan is opgericht door mij, Manouk. Alle bestemmingen heb ik zelf bezocht.

Ik ben 32 jaar oud en woon in Leiden. Met een studie geschiedenis en werk in Het Scheepvaartmuseum en het Rijksmuseum is het niet gek dat ik hou van cultuur en historie, wat ook terug te zien is in mijn reizen. Meer weten? Bekijk dan de Over mij pagina.

Op deze reisblog ligt de focus op cultureel en actief reizen. Geschiedenis, musea, theater en stadswandelingen enerzijds en actieve wandelingen in de natuur op andere dagen.

De meeste reizen worden gemaakt met vriend en fotograaf Hugo, hoewel ik inmiddels ook zelf aardig goed kan fotograferen.

Samenwerken

Doelgroep

De lezers van Groetjes uit Verweggistan zijn breed, want de focus van de blog is niet gericht op een leeftijd. De lezers hebben net als ikzelf zelf interesse in cultuur en geschiedenis. Ze komen daarom op zoek naar tips over musea, kastelen, stadswandelingen en andere culturele aspecten.

Daarnaast is er ruimte voor kampeerders en die zijn er in elke leeftijdsgroep. Waar ik op pad gaat met auto en tent zijn de tips ook heel geschikt als je wat soberder of juist luxer wilt kamperen. Ook de backpackreizen kun je doen zoals je zelf wilt: net als ik in een hostel of juist een mooier hotel en geregeld vervoer.

De lezers van Groetjes uit Verweggistan zijn voor ruim 70% vrouw. De leeftijdscategorie tussen 25 en 34 jaar is het grootst, met 30%. Maar ik laat graag zien dat reizen voor iedereen is, dus ook de andere leeftijdsgroepen zijn vertegenwoordigd. Vooral mijn tips voor autovakanties en kamperen hebben een breed publiek.

Bestemmingen

Bestemmingen

  • Stedentrips in Europa, waarbij de focus ligt op cultuur en geschiedenis
  • Weekendjes en dagjes weg in Nederland
  • Lange kampeertrips in Europa met de auto
  • Actieve backpackreizen buiten Europa

Mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren van samenwerken mogelijk. Zo kun je denken aan een persreis, advertorial, hotelreview, productreview, winactie of (reis)fotografie.

Interesse? Neem contact op via manouk@groetjesuitverweggistan.nl

1852

volgers op social media

17,7k

pinterest weergaven per maand

1640+

InstagraM volgers
@groetjesuitverweggistan

211

Facebook volgers