Behalve alle verhalen hier op mijn reisblog Groetjes uit Verweggistan kom ik met mijn tips ook weleens in de media. Hieronder een overzicht.

Ook een interview met Manouk of tips nodig voor een artikel? Stuur een mailtje naar manouk@groetjesuitverweggistan.nl.

In de pers

Kampioen – november/december 2022

Behalve lange reizen ver weg gaan we ook graag dichtbij op reis. Zo bezoeken we eigenlijk elk jaar wel een kerstmarkt. In het tijdschrift Kampioen van de ANWB tipte ik een weekendje naar de kerstmarkt in Leuven.

Pagina uit ANWB-tijdschrift Kampioen in rubriek Mijn Weekend Jouw Weekend met een interview met Manouk van Groetjes uit Verweggistan over de kerstmarkt in Leuven

Margriet

Het tijdschrift Margriet publiceerde een artikel over kamperen. Bij de tips ging het onder andere over het maken van een goede paklijst. Hiermee verwezen ze naar de complete inpaklijst voor kamperen die ik publiceer en die elke zomer goed gelezen wordt door kampeerders.

Artikel over kamperen in tijdschrift Margriet

EenVandaag

Al mijn hele leven ga ik bijna elkaar op vakantie met de auto. Daarom deelde ik mijn tips voor een succesvolle autovakantie met EenVandaag. Naast mijn tips werden ook de foto’s van Hugo gebruikt in dit online artikel.

EenVandaag: Autovakanties voor dummies

Screenshot van de webpagina van EenVandaag waarop Groetjes uit Verweggistan genoemd staat
Een fragment uit het online artikel van EenVandaag

NPO Radio 2

Op Gryffindor Pride Day (op 22 maart 2020) had ik een gesprek met Frank van ’t Hof in zijn radioshow Vroeg op Frank waarin ik iets vertelde over Gryffindor, mijn liefde voor Harry Potter en mijn Harry Potter-reis naar Londen.

Publicaties

In juni 2020 verscheen het boek Insta Travel: 75 buitengewone bestemmingen in Europa van Kim van Weering. In dit boek had ik een spread met als tip Den Tilsandede Kirke in Denemarken, met foto van Hugo.

Bijdrage van Manouk van Groetjes uit Verweggistan in het boek Insta Travel over Tilsandede Kirke in Denemarken

Interviews

CityZapper: de vakantiedilemma’s van Manouk

Op reis met Ome Hein: met Manouk naar Noorwegen (offline)