Behalve alle verhalen hier op mijn reisblog Groetjes uit Verweggistan kom ik met mijn tips ook weleens in de media. Hieronder een overzicht.

Ook een interview met Manouk of tips nodig voor een artikel? Stuur een mailtje naar manouk@groetjesuitverweggistan.nl.

In de pers

Al mijn hele leven ga ik bijna elkaar op vakantie met de auto. Daarom deelde ik mijn tips voor een succesvolle autovakantie met EenVandaag. Naast mijn tips werden ook de foto’s van Hugo gebruikt in dit online artikel.

EenVandaag: Autovakanties voor dummies

Op Gryffindor Pride Day had ik een gesprek met Frank van ’t Hof in zijn radioshow Vroeg op Frank waarin ik iets vertelde over Gryffindor, mijn liefde voor Harry Potter en mijn Harry Potter-reis naar Londen.

Vroeg op Frank op 22 maart 2020 (vanaf 1:44:10)

Publicaties

In juni 2020 verscheen het boek Insta Travel: 75 buitengewone bestemmingen in Europa van Kim van Weering. In dit boek had ik een spread met als tip Den Tilsandede Kirke in Denemarken, met foto van Hugo.

Interviews

CityZapper: de vakantiedilemma’s van Manouk

Op reis met Ome Hein: met Manouk naar Noorwegen